ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό στήθος γαλοπούλας κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 καρότα
1 φινόκιο
Λάχανο άσπρο (περίπου το 1/3 ενός μικρού λάχανου)
1 ποτήρι κρασί λευκό
αλάτι, πιπέρι
λάδι
1/2 κουταλάκι γλυκού τσίλι γλυκό
1 πακέτο noodles ρυζιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 κιλό στήθος γαλοπούλας κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 καρότα
1 φινόκιο
Λάχανο άσπρο (περίπου το 1/3 ενός μικρού λάχανου)
1 ποτήρι κρασί λευκό
αλάτι, πιπέρι
λάδι
1/2 κουταλάκι γλυκού τσίλι γλυκό
1 πακέτο noodles ρυζιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε το λάχανο το φινόκιο και σε μικρά μπαστουνάκια τα καρότα. Βάζουμε στην κατσαρόλα μας λάδι και προσθέτουμε τα λαχανικά και το κρέας της γαλοπούλας. Τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε λίγο νερό ζεστό, το αλάτι, το πιπέρι, το τσίλι, κλείνουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε το φαγητό μας σε σιγανή φωτιά για 20-30 λεπτά. Φροντίζουμε να "πιει" όλα τα νερά και να μείνει με τη σάλτσα του . Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε νερό και προσθέτουμε τα noodles για 3-5 λεπτά ανάλογα με το τι αναγράφεται στη συσκευασία μας. Τα σουρώνουμε, τα ανακατεύουμε με τη γαλοπούλα και καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου