15 Μαΐ 2012

Το πιο εύκολο παγωτό (χωρίς γλουτένη ή ζάχαρη...)

Κόψτε 5-6 μπανάνες σε φέτες και βάλτε τις στην κατάψυξη από το βράδυ.
Προτιμήστε να τις βάλετε σε μια λαδόκολα για να  μπορείτε να τις βγάλετε εύκολα μόλις παγώσουν.
Την άλλη  μέρα προσθέστε τις σε ένα μπλέντερ ή καλό μίξερ με 1 ποτηράκι του καφέ γάλα καρύδας ή ρυζιού ή αμυγδάλου και 2-3 κουταλιές της σούπας  μέλι. Ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα μίγμα με την υφή παγωτού!
Μόλις τελειώσετε μπορείτε προαιρετικά να προσθέσετε μερικούς ξηρούς καρπούς καβουρδισμένους (αμύγδαλο κλπ)
Τόσο απλά...

Μπορείτε να πειραματιστείτε με λίγο κατσικίσιο γιαούρτι αντί για γάλα ή ακόμα και με κάποιο άλλο φρούτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου