24 Νοε 2011

Κοτόπουλο με δενδρολίβανο, μέλι και σκόρδο

Υλικά:
  • Κοτόπουλο σε κομμάτια (προτιμήστε βιολογικό)
  • Δενδρολίβανο
  • Μισό ποτήρι ξύδι μπαλσάμικο (αν το ξύδι σας πειράζει ωμό δεν θα έετε μάλλον πρόβλημα σε αυτή τη συνταγή αφού το χρησιμοποιείτε για τη μαρινάδα και μετά το ψήνετε)
  • 1 φλυτζάνι λάδι
  • 3-4 κουταλιές της σούπας μέλι (βιολογικό)
Εκτέλεση:
Αφού αφήσετε το κοτόπουλο να μαριναριστεί στο ξύδι, το μέλι και το δενδρολίβανο για 30 λεπτά, το βάζετε σε ένα ταψί μαζί με τη μαρινάδα. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC και ψήνετε για 45 λεπτά περίπου. Ανάλογα με το φούρνο να προσέξετε να μη σας στεγνώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου