1 Δεκ 2007

ΣΟΛΩΜΟΣ στη λαδόκολλα (για 2 άτομα) ΓΡΗΓΟΡΑ και ΕΥΚΟΛΑ

  • Υλικά
  • 2 φέτες σολωμό φρέσκο
  • 4 κουταλιές της σούπας λαδι
  • 4 φέτες λεμόνι κομμένη στα τέσσερα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Μαϊντανό
  • Αλάτι
  • Θυμάρι
Εκτέλεση
Παίρνετε 1 κομμάτι λαδόκολλα, την αλείφετε με λίγο λάδι και βάζετε τη 1 φέτα σολομού αφού πρώτα την έχετε αλατίσει. Ρίχνετε στο σολομό 1 κουταλιά λάδι, θυμάρι, τοποθετείτε επάνω στο ψάρι 2 το σκόρδο, το μαϊντανο, τις 2 φέτες λεμόνι και κλείνετε τη λαδόκολλα με οδοντογλυφίδες. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία και για την 2η φέτα. Τις τοποθετείτε σε ένα πυρέξ ή ταψί και ψήνετε στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 30 λεπτά.

2 σχόλια:

  1. στους 2000 βαθμούς θα αποτεφρωθεί και ο σολωμός και η λαδόκολλα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα, πλάκα υπάρχει περίπτωση να τιναχτεί και ο φούρνος στον αέρα!
    χαχαχα
    Thanks για την σωστότατη παρατήρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή