- Υλικά
- 2 φέτες σολωμό φρέσκο
- 4 κουταλιές της σούπας λαδι
- 4 φέτες λεμόνι κομμένη στα τέσσερα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Μαϊντανό
- Αλάτι
- Θυμάρι
Εκτέλεση
Παίρνετε 1 κομμάτι λαδόκολλα, την αλείφετε με λίγο λάδι και βάζετε τη 1 φέτα σολομού αφού πρώτα την έχετε αλατίσει. Ρίχνετε στο σολομό 1 κουταλιά λάδι, θυμάρι, τοποθετείτε επάνω στο ψάρι 2 το σκόρδο, το μαϊντανο, τις 2 φέτες λεμόνι και κλείνετε τη λαδόκολλα με οδοντογλυφίδες. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία και για την 2η φέτα. Τις τοποθετείτε σε ένα πυρέξ ή ταψί και ψήνετε στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 30 λεπτά.
στους 2000 βαθμούς θα αποτεφρωθεί και ο σολωμός και η λαδόκολλα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα
ΑπάντησηΔιαγραφήΠλάκα, πλάκα υπάρχει περίπτωση να τιναχτεί και ο φούρνος στον αέρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήχαχαχα
Thanks για την σωστότατη παρατήρηση